Om oss

Arts & Hearts är en politiskt och religiöst obunden, ideell förening som startades 2015 för att förena nytta med nöje. Vi är en samling människor som har olika kreativa talanger som vi vill använda för att bidra på det sätt vi kan till ändåmål som arbetar konkret med olika projekt för att hjälpa människor som har det svårt.

Initiativtagarna Ulrika Larsson och Sissela Nutley har delat ett stort antal projekt inom scenkonsten tillsammans under många år och kände att detta vore ett utmärkt forum att förena alla underbara talanger till vänner de haft förmånen att arbeta med genom åren till en återkommande gemensam välgörande föreställning. För ingenting känns ju bättre än att kunna göra någonting meningsfullt som dessutom bringar så mycket glädje till ens liv. Förhoppningsvis blir detta någonting som kan växa och möjliggöra fler initiativ från Arts & Hearts medlemmar att lyfta en fråga och samla in anslag genom sitt artisteri för välgörande projekt som behöver vårt stöd.

Styrelsen består utöver Ulrika Larsson och Sissela Nutley, av Filip Palm, Annika Neckman, Anni Grosse och Joakim Carlsten som alla brinner för kreativitet, entreprenörskap och filantropi.

Om du vill veta mer om hur du kan hjälpa till eller hur du kan gå med i Arts & Hearts för att bidra med ditt artisteri, maila oss på info@artsandhearts.se

Styrelsen för Arts & Hearts