Om oss

Arts & Hearts vision är att lyfta angelägna frågor i samhället och genom scenkonst bidra till positiv samhällsförändring. Föreningen startades 2015 och är en politiskt och religiöst obunden, ideell förening som samlar individer som brinner för kreativitet, entreprenörskap och filantropi. Vi är en multidisciplinär samhällsaktör som lyfter angelägna frågor på ett innovativt och berörande sätt.

Initiativtagarna Ulrika Larsson och Sissela Nutley har delat ett stort antal projekt inom scenkonsten tillsammans under många år och kände att detta vore ett utmärkt forum att förena alla underbara talanger till vänner de haft förmånen att arbeta med genom åren till en återkommande gemensam välgörande föreställning. För ingenting känns ju bättre än att kunna göra någonting meningsfullt som dessutom bringar så mycket glädje till ens liv. Förhoppningsvis blir detta någonting som kan växa och möjliggöra fler initiativ från Arts & Hearts medlemmar att lyfta en fråga och samla in anslag genom sitt artisteri för välgörande projekt som behöver vårt stöd.

Styrelsen består utöver Ulrika Larsson och Sissela Nutley, av Filip Palm, Annika Neckman, Anni Grosse och Joakim Carlsten som alla brinner för kreativitet, entreprenörskap och filantropi.

Om du vill veta mer om hur du kan hjälpa till eller hur du kan gå med i Arts & Hearts för att bidra med ditt artisteri, maila oss på info@artsandhearts.se

Styrelsen för Arts & Hearts