Om oss

Arts & Hearts vision är att lyfta angelägna frågor i samhället och genom scenkonst bidra till positiv samhällsförändring. Föreningen startades 2015 och är en politiskt och religiöst obunden, ideell förening som samlar individer som brinner för kreativitet, entreprenörskap och filantropi. Vi är en multidisciplinär samhällsaktör som lyfter angelägna frågor på ett innovativt och berörande sätt.

Initiativtagarna Ulrika Larsson och Sissela Nutley har delat ett stort antal projekt inom scenkonsten tillsammans under många år och kände att detta vore ett utmärkt forum att förena nytta med nöje.

Aktuellt just nu är frågan om psykisk ohälsa som vi valt att lyfta genom musikalen ”Det syns inte”. Vår ambition är nu att nå ut ännu bredare med föreställningen för att hjälpa fler ungdomar och vuxna i deras närhet att närma sig dessa frågor på ett lättsmält sätt. Vi söker partnerskap med andra föreningar, skolor, anslagsgivare, näringslivsaktörer, politiker och forskare som vill samverka för att bryta tabun, och öka kunskapen kring vad vi kan göra för att påverka vårt mentala mående. Vi tror på kombinationen av kulturens kraft – för att öppna våra hjärtan, och kunskapens – för att hjälpa oss att tänka om.

Om du vill veta mer om hur du kan bidra, maila oss på info@artsandhearts.se

Styrelsen för Arts & Hearts

Styrelsen består utöver Ulrika Larsson och Sissela Nutley, av Filip Palm, Annika Neckman, Anni Grosse, Joakim Carlsten och Daniel Kernell som alla brinner för kreativitet, entreprenörskap och filantropi.